1.Μην βγεις με την ψυχολογία της κακομοίρας.
    Η έξοδος του Σαββάτου (και όχι μόνο) είναι μια ευκαιρία να κάνεις celebrate τον καταπληκτικό εαυτό σου και να επιτρέψεις και σε άλλους να τον θαυμάσουν και να τον εκτιμήσουν. Για να γίνει όλο αυτό πρέπει απ’ όλα να πιστεύεις ότι εσύ θα συμβεί. Αν βγεις με τη σκέψη ότι κανείς δεν θα σε κοιτάξει και ότι όλες σου  οι φίλες είναι πολύ πιο όμορφες από σένα, το έχεις χάσει το παιχνίδι.


    2.Κάνε ό,τι χρειάζεται για να αισθάνεσαι  κούκλα.
    Μαλλιά, νύχια, κραγιόν, τακούνια, ένα καινούριο t-shirt, ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι ότι you own the bar / party / whatever, κάν’ το. Αξίζει.


    3.Μίλα.
    Για το Θεό, μίλα. Στο διπλανό σου που σε κοιτάζει και χαμογελάει, στον τύπο που έπεσες πάνω στην τουαλέτα και σου είπε κάτι αστείο, στον μπάρμαν που σου αρέσει. Δεν έχει σημασία το τι θα πεις, σημασία έχει να τον κοιτάζεις στα μάτια όταν το λες.


    4.Επίσης KOITA.
    Με τα μάτια καρφωμένα στο πάτωμα δεν πρόκειται να γίνει δουλειά. Κοίταξε εκείνον που σου αρέσει και μην ντρέπεσαι, το πιο πιθανό είναι ότι  θα έρθει να σου μιλήσει ο ίδιος.


    5.Βγες με μεικτή παρέα.
    Γιατί δεν είναι εύκολο να σε πλησιάσουν όταν είστε γυναικοπαρέα και μάλιστα μεγάλη. Γιατί είναι πιο πιθανό να εμφανιστεί και κάποιος φίλος φίλου ή ακόμα και να υπάρχει κάποιος ενδιαφέρων μέσα στην ίδια την παρέα.


    6. Αν δεν μπορείς να βρεις μεικτή παρέα, βγες απλά με μια φίλη σου. 
      Καλό θα είναι να είναι και εκείνη single ώστε να είστε στο ίδιο mode και να μην σου  κόψει στη μέση τη βραδιά για να γυρίσει στον «αγαπούλη». Καλό θα ήταν επίσης να βγεις με κάποια που δεν σε κάνει να αισθάνεσαι Κουασιμόδος μπροστά της.


      7. Πιες ένα ποτό.
      Λίγο αλκοόλ (1-2 ποτήρια κρασί, ας πούμε) θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Το πολύ αλκοόλ θα σε βοηθήσει μόνο να μετανιώσεις την επόμενη μέρα.


      (εδώ, όλα λάθος)

      8.Όταν πιάσεις την κουβέντα με κάποιον που σου αρέσει, μην αρχίσεις την ανάκριση.
      Θα καρφωθείς, θα σε καταλάβει. Πες κάτι άλλο: για τη μουσική, για τα ποτά, ένα αστείο. Μην αγχώνεσαι να τον γνωρίσεις, κάνε πρώτα παρέα μαζί του.



      9.Κάνε του ένα κοπλιμέντο.
      Για το t-shirt του, για το χρώμα των ματιών του, για το πόσο σου αρέσει ο τρόπος που λέει ανέκδοτα. Αφού ξέρεις πόσο ωραία σε κάνουν να αισθάνεσαι τα καλά λόγια, για να μην τα χρησιμοποιήσεις υπέρ σου;


      10. Μην ζητήσεις το Facebook του.
       Άμα θέλει, θα σε βρει εκείνος. Να είσαι σίγουρη. 

      Πηγή:cosmopolitan.gr