Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Πώς να βάλεις σωστά το eyeliner

Αναρτήθηκε από Unknown στις 2:55 μ.μ.

Είναι σίγουρο ότι η εφαρμογή του eyeliner είναι ιδιαίτερα δύσκολη.Αν δεν το έχεις και με το μακιγιάζ...ακόμα χειρότερα.Ξεκινάς, κάνεις μια γραμμή, τελκά σου βγαίνει στραβή,τσαντίζεσαι,το διορθώνεις,σου βγαίνει κάπως καλή, και εκεί που πας να κάνεις και το άλλο μάτι, δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο σχήμα!Σου σπάνε τα νεύρα,το σβήνεις και τελείωσες!Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε και να σου δώσουνε εύκολα και έξυπνα tips για να αποκτήσεις το μακιγιάζ που πάντα φανταζόσουν και ποτέ δεν μπορoύσες να κάνεις!



1)Για να έχεις ένα τέλειο σχήμα κάνε με το μολύβι πολλές μικρές τελίτσες κοντά στο βλέφαρο και στη συνέχεια ένωσέ τες με το eyeliner.

2)Για να έχεις μία ασφάλεια,μπορείς να ξεκινήσεις πρώτα με μία γραμμή από μολύβι,και στη συνέχεις να βάλεις από πάνω το eyeliner με προσοχή.

3)Να ξεκινάς πάντα από τη μέσα μεριά του ματιού σου και στη συνέχεια τραβάς τη γραμμή προς τα έξω.Να προεκτείνεις τη γραμμή του eyeliner μόνο μέχρι το σημείο όπου το αποτέλεσμα είναι ωραίο και δεν είναι υπερβολικό ή δεν ταιριάζει στο πρόσωπό σου.
(2) Tumblr
\
Και μερικές εικόνες για περισσότερη βοήθεια ;)











Και αυτά είναι τα είδη γραμμών που μπορείς να κάνεις με το eyeliner

Και για να μην έχεις το παρακάτω αποτέλεσμα,διόρθωσε την γραμμή με μία βρεγμένη μπατονέτα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

My imperfect girly life Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos